Åka tåg med rottis

Har för specifika krav för att kunna boka tågbiljetter via SJ:s hemsida. Ringer och säger:

– Jag vill ha en vuxenbiljett, en ungdomsbiljett till min hund, jag måste sitta i en djurtillåten vagn, det får ABSOLUT inte vara vid ett bord med fyra platser, utan det MÅSTE vara på ett eget tvåsäte!

Killen i kundtjänst svarar:

– Har du eller hunden SJ Priokort?

Ibland önskar jag att jag kunde photoshopa Gaia till chihuahuastorlek, i alla fall när vi ska resa.

2 reaktioner på ”Åka tåg med rottis”

  1. Jag har inte ens vågat mig på tanken att åka tåg med mitt vild djur, kan ev tänka mig att göra det när han är några år. Men det är mest för att boxrar är.. brötiga. Jag undrar, hur sjutton gör man? Speciellt om man har en stor, jätteglad hund som tror att alla människor han möter är dess allra bästa vän som alldeles säkert vill ha massa pussar?

    1. Haha, nä det är nervöst! Vi åkte Sthlm-GBG i somras och jag hade taktiken att ta tidigaste tåget mitt i semestern (annars är ju 6-tåget proppat av pendlare) och köpte ungdomsbiljett till Gaia. Det rekommenderas faktiskt av SJ, annars får hunden bara sitta framför ditt säte, och det går ju inte med en stor hund! Sedan hade jag en påse köttbullar och ett tuggben, hon fick sitta med rumpan mot gången. Men helt avslappnad var jag inte… :P

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *