En bantad rottweiler

Jag fortsätter att grotta ner mig i den inte helt okomplicerade världen av hundens kostlära. Det är verkligen ett spännande område och ju mer jag upplever att kosten verkligen gör skillnad för hur Gaia mår, desto mer intresserad blir jag förstås. Till exempel upplever jag att den dagliga dosen gurkmeja har en positiv inverkan på hennes leder. Har kört med mager mat senaste månaden eftersom veterinären rekommenderar att Gaia ska ligga på 38 kilo, nu gör hon det men även om jag vill hålla henne där ska jag införa fisk en dag i veckan igen. skippar laxen och tar något magrare, men det blir ändå en bra variation utöver kossor och kucklingar.

Jag fick en ny bok i ämnet kostlära i födelsedagspresent, ”raw food diet for dogs”, återkommer med en recension av den! 

Söndagsmiddag: komage, palsternacka, kokt ägg (ekologiskt!) med skal och en dos gurkmeja. 

2 reaktioner på ”En bantad rottweiler”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *