En liten Hilja

kompis hundträning, valpkurs Gotland, hundkurs Gotland, kelpie

Tänk vad snabbt det går, efter två dagar var hon en självklar del av vår familj. Den här första tiden lär vi känna varandra och fokuserar på närhet, trygghet och lek. Idag gjorde vi till och med en liten utflykt till änget i Vallstena och kunde konstatera att bilturerna går smidigare och smidigare.

Det första vi tränar är:

  • Namnträning
  • Inklickning efter som vi kommer klickerträna
  • Kampa med leksak
  • Komma när jag ropar

Vi kommer gå över till

  • Handtarget
  • Kontaktövningar
  • Följsamhet

Precis så här tränade jag Uni när hon var liten och jag tror att det ska funka bra för Hilja också. Ni som vet hur valptokig jag är kan ju bara föreställa sig vad galet glad jag är!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *