Ett kärt besvär

Okej, jag kan erkänna att en av de saker som alla olyckskorpar hade en smula rätt i, det är det här med att resa. Jag har släkten i Göteborg och tycker om att åka ner en helg då och då. Och nu är det en himla massa födelsedagar på gång i storfamiljen – för att inte tala om påsk (jodå, det är snart faktiskt). Gaia kan dock inte bo hos mina föräldrar på grund av allergi.

Jag älskar att mina nära vänner tycker så mycket om Gaia och hon om dem, men att pracka på dem jycken en vecka är lite motigt. Två av mina närmaste offrar sig och delar på sammanlagt fem nätter så att jag kan åka ner till mamms och papps ett par dagar. Men det är klart att jag blivit mera bunden, och även mindre resor kräver nu betydligt mer planering.

Dessutom är det ju inte så kul att vara borta från hunden när jag väl är ledig. Det är ju då jag slipper stressa och flänga för att få ihop jobb och egen träning med en bra dag för Gaia!

Men det var som en väninna sade när jag ondgjorde mig en smula över detta:
”Men Anna, det är ett kärt besvär”.

Ja, det är det ju egentligen. Hur gör ni när ni reser bort?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *