Ett samtal om hundar och Årsta

Imorse träffade jag och Gaia en journalist och en fotograf från lokaltidningen Årsta/Enskede. De var nyfikna på varför jag arrangerade kamphundsföreläsningen, på mitt hundengagemang och min (faktiskt för mig själv förvånande!) starka Årstapatriotism.

Årsta är en hundtät del av Stockholm och här finns alla förutsättningar för att verkligen skapa en förort som är populär hos hussar, mattar och vovvar. Utöver min älskade Årstaskog har vi Årstafältet, små parker mellan fyrtiotalshusen och flera öde fotbollsplaner som är perfekta att träna lydnad på. Årstaskolan har terapi- och kompishundar och vid Årstaberg ligger min kära skola Hundens Hus som också driver hunddagis. Föreläsningen jag arrangerade samlade närmare femtio deltagare och visar också att det verkligen finns ett stort intresse och engagemang för frågor som rör hundar och hundsport just nu.

Jag planerar att fortsätta att arrangera föreläsningar på olika teman under våren, men drömmer också om att blannd annat arrangera hundträffar och picknicks. På lördag kan ni läsa artikeln i lokaltidningen om ni bor i närheten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *