Före detta varulvar och dagliga snöänglar

Fotograferingen gick bra igår, det var en drös med andra hundar där men min egen före detta varulv var så snäll och sade inte ett pip ens. Lite svårt att få fröken att posera var det dock, inte minst eftersom hon fick syn på en stor boll högt upp på en hylla. Efter ett par fruktlösa försök att klättra (jajamänsan) på väggen för att på så sätt nå bollen satt hon fint med huvudet på sned och tittade in i kameran med bästa rottisblicken. Ska bli kul att se resultatet!

Hemma igen gick vi upp på lilla berget och Gaia fick springa i spårlinan. Skaren är inte helt ultimat dock och hon fick ett skärsår på benet. Får vänta tills snön smält undan innan vi hänger där igen, tyvärr. Kanske dröjer det inte alltför länge för idag värmde solen och isen droppade sakta men relativt säkert bort från vägen. Gaia som älskar att rulla sig på så hård is som möjligt gjorde ett par ordentliga snöänglar, liksom för att passa på.

En märklig sak med Gaia är att hon är tokig i att äta andra djurs spillning – särskilt från harar. Någon av er som har vovvar som gör det och/eller vet varför?

Jag utgör ju ledighetskommittée nu och det är inte klokt vad fort dagarna går ändå: långa promenaden strax efter nio och sedan är det i regel diverse ärenden, fixa något att äta och så ett varv runt kvarteret och iväg till träningen och en vända ut och kvällsmat och sedan är dagen ändå slut, fast all den vakna tiden varit ledig. Men den där härliga dagvillan, den var mer än välkommen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *