H-H-Helg

Det här kommer bli en superhelg som jag ägnar åt mina tre favorit H: Hälsa, Hund och Hiphop. Ikväll tar jag med Gaia som får agera receptionshund när jag håller thaiboxningspass på klubben. Imorgon ber vi för ett så bra väglag som möjligt för jag har ju bara haft körkort sedan augusti, och vi ska till Norrtälje för att gå kurs i specialsök. På kvällen blir det lite hiphop på Solidaritet Arena och söndagen är förstås vigd åt hundmässan! Tänkte spana in rottisutställningen i huvudsak, uppfödaren jag är väldigt intresserad av är tyvärr inte där i år, men det ska ändå bli intressant att reka lite inför en eventuell hund nummer två.

Den här specialsökkursen hos Hundreda anmälde jag oss till i början av hösten. Gaia är jätteduktig när det kommer till att jobba med nosen så jag tänkte att det blir en bra aktivering inomhus om hennes höfter och leder skulle börja krångla den här vintern också. Vet inte mycket alls om specialsök i dagsläget så det kommer att bli en fullspäckad lördag!

1 reaktion på ”H-H-Helg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *