Håll en tumme är du snäll

Det har varit en tuff vecka på många sätt. Gaias haltande har inte gått över och jag bestämde mig för att ta henne till veterinären i onsdags. Det var tungt att få bekräftat hur ont hon har, trots att Gaia hoppade (!) upp på undersökningsbordet innan veterinären hann sänka det och sedan gjorde pusskalas av hennes ansikte. Vi tycker mycket om den veterinären, Gaia och jag. Det är pålagringarna på armbågarna som spökar. Nytt recept på kompletterande smärtlindrande som Gaia får gå på tillfälligt i två veckor. Vad som händer sedan vet jag inte.

Ett av de mest lästa inläggen på den här bloggen är det som heter Att sanera fan från väggen. Det handlar om hur orolig jag var inför ett veterinärbesök och hur bra det gick. Jag hoppas att det här på sikt kan bli ett sådant inlägg också. Ett falskt alarm. Men blicken i veterinärens ögon den här gången var allvarlig och jag började storgråta så fort vi lämnat kliniken och har egentligen bara slutat för att kunna gå på jobbmöten och fixa jobbgrejer. Idag är vi trötta båda två och har sovit i en hög i soffan nu på eftermiddagen.

Så om du har en tumme, håll den är du snäll. Och om du har en till, håll den med. För att det är något som går över och för att vi får lite mer tid. Min vackra hund och jag.

IMG_3137

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *