Högsäsong för kalenderbitare

kompis positiv hundträning, hundkurs gotland

Ojoj, den här tiden på året är ju nåt visst för oss planeringsnarkomaner! Det är fullkomligt socialt accepterat med bilder på kalendrar, tips på hur du sätter mål för året och peppiga memes om självförverkligande och utveckling. Jag älskar att planera och tur är väl det, för jag förstår inte hur det skulle gå ihop annars. Jobb och kursverksamhet, tävlingsträning och tävlingar, valp och valpträning – nej, spontan, det varken är eller kan jag vara.

Så inför året satte jag ihop mitt eget schema för hundarnas träning! Jag kommer också börja använda det här för mina privatelever. Man kan välja om man vill fylla i det månads- eller veckovis. Självklart finns plats för en liten utvärdering på baksidan. Hittills har jag använt schemat och blivit peppad av det – det är roligt att se kvittot på den träning jag lagt fokus på men också att jämföra hur många träningstillfällen jag uppskattar att det ska bli och hur många det faktiskt landar på. Vad tycker ni, går ni igång på att strukturera hundträningen så här?

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *