Hund på restaurang

Igår hälsade min svägerska på och vi var sugna på att äta ute – men vad göra med vovvis? Jag hade läst att hundar får följa med till Hemma hos Kaj som är en himla trevlig restaurang i Sjöstan, ringde och dubbelkollade och mycket riktigt – även fyrbent sällskap var välkommet. Så vi drog dit alla tre och Gaia uppförde sig faktiskt och verkade tycka det var ganska trevligt att gnaga på tuggben och titta på folk. Tror det får bli ett vårprojekt att besöka lite olika restauranger som tar emot hundar, det underlättar onekligen mina försök att ha ett socialt liv utöver min egen träning och umgänget med Gaia. Tar ni med er hunden ut och käkar ibland?

2 reaktioner på ”Hund på restaurang”

    1. Vad trist! Hoppas det funkar på uteservering iaf? Jag tycker det blir så skönt avspänt när hundar får vara med, även om jag inte skulle ha med min egen skulle det kännas trevligt liksom :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *