Hundspa och en duktig tax

Idag var en sådan dag då jag tittade på när min hund fick manikyr. Klorna klipptes snygga och jag stod och pillade på mina egna – med avskavt nagellack i vinrött.

Det påminde lite om när Gaia fick massage och jag satt snopet bredvid.
Eller när ungefär alla gäster är här och kliar Gaia på magen hur länge som helst medan jag får sitta i ett eget hörn av soffan.
Eller när vi delar husets sista clementin.
Jag är inte dålig på att sätta gränser. Jag har bara ett vekt hjärta.

Igår träffade jag taxen Allan och hans matte Lena för en sista session vardagslydnad. Han är en läraktig filur, den där. Vi har kört igenom nästan alla övningar (några av dem tyckte jag var mer för valpar) i de tre häften jag fått under utbildningen och Allan har klarat dem galant. Inte konstigt när man är en tax med egen facebooksida och allt, förstås.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *