Lattematte

Idag på jobbet frågade en kollega mig om jag hade några bra tips på ett trevligt ställe där man kunde träffa en väninna efter jobbet och ta ett glas vin. Kanske äta något. Svar nej. Jag är liksom mest i skogen efter jobbet. Och om jag ska göra något annat faller mitt förstahandsval i princip alltid på träning.

Men just idag skulle jag faktiskt på ett möte inför ett frilansjobb och eftersom det var lite tajt om tid var jag tvungen att ta med världens bästa rottweiler. Valet på kafé föll alltså på ett hundvänligt sådant – Götgatan stories i Skrapan. Jag hade hetsat Gaia lite innan så att hon förstod att vi inte skulle på vårt vanliga trask i Årstaskogen utan istället ta oss in till stan, så det var med mycket fjädrande steg hon glatt styrde mot Söder.

Just på Stories har vi faktiskt varit förut. Det är kanske inte mysigaste stället i stan, men det ligger bra från mitt håll sett och är så pass stort att Gaia inte behöver bli störd av andra hundar. För ett par veckor sedan var vi på ett annat hundvänligt kafé vid korsningen Folkungagatan/Renstiernas gata. I Stockholm är ju utbudet stort även om jag inte utnyttjar det särskilt ofta. Vart brukar ni gå om hunden ska med på fika efter jobbet?

2 reaktioner på ”Lattematte”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *