Mobilpratare

Efter senaste tidens köldknäpp kändes -5 som töväder. Ändå var det märkligt tomt på folk och fä i Årstaskogen. Gaia gjorde fler snöänglar, försäkrade sig om att nedfallna grenar verkligen var döda samt försökte plundra buskar på upphängda barnvantar.

Vi mötte en kvinna med yorkterrier också. Kvinnan pratade i mobil, demonstrativt som en tonåring:

”Nu möter vi en rottweiler! Haha nää jag vågar inte gå förbi… Nej de står bara där och tittar. Precis min hund är ju en tugga. Jag vet inte hur jag ska göra, vi får väl vända helt enkelt… Va? Nej den är kopplad” och så vidare.

Jag kunde inte låta bli att tänka att om du vill förmedla något är du välkommen att ställa en direkt fråga till mig. Och om du var koncentrerad på din hund istället för människan i mobilen skulle det nog inte heller finnas anledning till oro…

4 reaktioner på ”Mobilpratare”

  1. Haha, ja det har hänt några ggr under åren man haft rasen att man hört både det ena och det andra…ibland kan man inte låta bli att svara tillbaka på ett fint sätt ;)

    Vart kommer din hund ifrån? //Lorina

    1. Ja, det är väl så! Jag har bara haft Gaia sedan augusti – hon är omplaceringshund. Hennes fancy namn är Gaia Vom Schloss Hexenthal dock :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *