Myntate och kluriga försvåringar

Jag har liksom inte vant mig vid att det är så ljust hela tiden. Här har man gått dygnets alla promenader i beckmörker i månader och plötsligt är solen uppe samtidigt som mig och Gaia. Det är helt underbart. Idag gick vi en långtur när jag kommit hem från jobbet, hittade faktiskt lite vitsippor i Årstaskogen.

På kvällen har vi tränat specialsök. Gaias substans är den möjligen inte helt samhällsnyttiga (men så gör vi det bara som hobby också) doften myntate. Idag gjorde jag en riktigt klurig variant som såg ut så här:

  • Myntate
  • Myntate med kaffepulver
  • Kaffepulver
  • Spiskummin
  • Basilika

Gaia prickade rätt glasburk varje gång och sniffade med intensiteten hos en tonåring på en parfymavdelning. Jag var faktiskt väldigt imponerad. Nu har hon däckat av fullständigt av ansträngningen och nu ska den här matten se om det går att få med henne på kvällsrunda. Jag har ju jobbets stegtävling att tänka på…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *