Reportage om hundvänlig nyår i GT

Det var så roligt att fira mitt-på-dagen-nyår med gamla och nya Kompisar! Jag gick runt helt varm inuti och med helium under nyckelbenen. Jag hade bara bjudit in via mina egna kanaler, men ändå dök det upp ett tjugotal personer (och desto fler hundar) som testade aktiveringsbanan, rallybanan, åt korvsnittar och tog sina porträtt i studion vi satt upp i gästhuset. Det var också jätteroligt att GT tittade förbi och gjorde ett så väldigt fint reportage om evenemanget, det kan man läsa på webben om man är prenumerant.

Erik och jag är helt inställda på att göra ett nytt hundvänligt nyår 2020 – det är ju nästan så att man redan längtar!

I det här albumet på Facebook kan du se bilder från dagen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *