Säg hej till en ny Kompis!

kelpie, kompis hundträning, hundkurs gotland

När min gamla hund Gaia blev sämre och det där oundvikliga slutet var tvunget att komma tidigare än jag föreställt mig, lovade jag mig själv att aldrig mer ha bara en hund. Så konturlös som jag kände mig! Sorgen skulle såklart inte bli mindre, men omställningen, den skulle inte vara lika abrupt som den blev för mig då. Planen har hela tiden varit en liten till när Uni fyllt tre – och det är ju i år hörrni! Bränd av min förra rottis hälsostatus och Unis artros har jag senaste ett och ett halvt året börjat fundera på en annan ras. Mycket att ta hänsyn till men valet landade rätt fort på en kelpie. Första advent hämtar vi hem vår nya familjemedlem från Qiwrons kennel utanför Södertälje. Så nu går jag runt och är sådär valppirrig och kollar bilder stup i kvarten. Wow alltså, det här blir roligt!

kelpie, valp, hundkurs gotland, kompis hundträning
Den här bilden har en tjej som ska ha en kullsyster tagit – hon bor närmre och kan hälsa på valparna ofta, det är väl lyx på riktigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *