Sista dagen på instruktörsutbildningen

Jaha. Då var det alltså slut. Jag började på instruktörsutbildningen i mars förra året och idag hade vi vår sista lektion. Jag har lärt mig så otroligt mycket och fördjupat min hundintresse enormt, det är verkligen en livsstil. Och det har varit ett sådant privilegium att få sitta och vara hundnörd utan gliringar (eller med det överhängande hotet att tråka ut sin samtalspartner) en hel helg varje månad. Allt eftersom jag har lärt mig mer och fått nya verktyg har också Gaia blivit en hund med större verktygslåda. Vi har liksom utvecklats ihop, hon och jag och att se hennes förändring har varit minst lika spännande. Jag är stolt över oss. Och nu längtar jag verkligen efter att komma igång med min egen verksamhet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *