Smakat på instruktörsrollen

I helgen var det hundra procent hundplugg! Inte mycket kvar av instruktörsutbildningen nu – bara fem utbildningsdagar återstår, sedan är det examen i mars. Den här helgen pratade vi coachning bland annat och fick öva oss att hålla kurs för varandra. Det var faktiskt lite nervöst att stå inför sina blivande kollegor och agera instruktör, men min grundkänsla var att det kändes bra och roligt!

Jag är också nästan helt klart med planeringen inför de projektkurser jag ska hålla. Två kurser i vardagslydnad blir det, en tänkte jag hålla vardagkvällar och en som intensivhelg. Jag lutar mer och mer åt att hyra en lokal och hålla kurserna inomhus, känns som det kan bli svårt att locka deltagare en regning/snöig decemberkväll, eller vad tror ni?

Som vanligt efter en utbildningshelg är jag full av inspiration och klottrar idéer på allt jag ska göra till våren när jag är färdig instruktör, medan Gaia däremot är helt slut och sover tungt i soffan. Jag hoppas att hon piggar till sig under dagen för ikväll är det vardagslydnad! Vi har övat det här med att hålla apportbock under veckan, men jag behöver en hel del tips kring att träna det här och ser verkligen fram emot kvällen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *