Som att äta med pinnar

Idag åkte jag och en kompis till SEA Hund och kattbutik. Jag har aldrig varit där men Vicky rekommenderade affären och eftersom vi båda just nu är lediga var det en perfekt förmiddagsutflykt. Utöver en himla massa tuggben köpte jag en sådan där anti-hetsätar-matskål till Gaia. Den är i plast med upphöjningar i mitten så att hunden måste slicka och peta och puffa runt maten. För min storslukare är den helt perfekt! Har provkört middagsmaten i den nu och hon har höll på i säkert… Tre minuter! (man måste ha i beaktande att hon i vanliga fall tar ungefär max en halv minut på sig att sätta i sig maten). Det påminde mig om en period när jag åt de flesta middagar med pinnar, eftersom jag hade en tendens att kasta i mig maten.

Visserligen skvätte ganska mycket mat utanför skålen så köksgolvet har sett mer aptitligt ut, men jag är ändå nöjd med inköpet. Rekommenderas!

Bildkälla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *