Sommarleder och minskad medicindos

Gaias leder har blivit så mycket bättre av värmen! Hon börjar springa spontant så att jag får jogga efter, är alert och pigg. Igår pratade jag med hennes veterinär och vi bestämde att under sommaren halvera dosen av det smärtstillande Gaia ska stå på livet ut. Vi börjar ett par veckor och ser om hon klarar av den minskade dosen. Om hon gör det är en av fördelarna att vi då kan gå upp till normal dos om hon blir sämre igen under vinterhalvåret, då har vi något att ”ta till” som veterinären sade. Är så tacksam för det fina bemötandet vi alltid får på Stockholms djurklinik!

I helgen ska jag bygga upp min säng på Malmbyråer från Ikea. Det är mest för att jag behöver mer förvaring, men ytterligare en fördel är att Gaia inte kommer att kunna hoppa upp i sängen. Jag älskar att sova med henne där, men det är inte bra för vare sig leder eller  höfter att hoppa upp och ner ur en säng. Så tyvärr får hon bli en sova-på-golvet-hund från och med söndag.

Men soffan är ju betydligt närmre marken, lyckligtvis…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *