Vardagslydnad start måndag 26 februari

hundkurs gotland, kompis positiv hundträning, Anna Amnéus, rottweiler

Gamla hundar kan lära sig sitta och en himla massa annat! Under kursen i vardagslydnad arbetar vi på att fördjupa kontakten mellan hund och förare. Vi börjar träna in det mesta vi vill att vår hund ska klara av – koppelträning, ligg, sitt, stå, stanna kvar, inkallning och förbudsträning.

Vi bygger på med störningar och försvårar övningarna genom att bland annat kräva mer stadga, det vill säga att hunden till exempel kan sitta kvar på en bestämd plats en längre stund.

Vi anpassar övningarna individuellt efter ekipagens olika nivåer. Du och din hund behöver inte ha gått någon kurs tidigare för att kunna vara med på vardagslydnaden som passar hundar som är äldre än 7 månader.

5 tillfällen (5 måndagar i rad) klockan 18-19, 1 100 kr ink moms

Kursen hålls hemma hos mig i Bäl (20 minuter från stan) på min upplysta träningsplan. Har man en kompis eller familjemedlem som är med men inte vill träna vovve, kan hen sitta lugnt i min uppvärmda teorisal och ta en kaffe. Hunden får ha med sig flera förare – det är bara bra om alla i familjen har samma bild av träningen <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *