Vårkurser

vardagslydnad 8 maj

 

I maj drar jag igång vårens kurser. Det blir en valpkurs och en vardagslydnad. Därefter kommer jag bara koncentrera mig på valpkurser fram till hösten eftersom sommarmånaderna är lite av högsäsong för alla bäbishundar. Dessutom kommer jag att erbjuda en helt ny kurs, mer om den lite längre fram men jag är såå sugen på att sjösätta ett projekt jag filat länge på.

 

Valpkursen är i skrivande stund i princip full av er som stått på reserv- eller intresselista. Är du intresserad av att gå valpkurs i sommar? Hör gärna av dig till mig redan nu för mina platser har en tendens att gå åt fort, något jag är superglad för samtidigt som det känns tråkigt att vara tvungen att tacka nej till ekipage.

 

Vardagslydnad start 8 maj 19-20 (Gute Hundcenter)

Under kursen i vardagslydnad arbetar vi på att fördjupa kontakten mellan hund och förare. Vi börjar träna in det mesta vi vill att vår hund ska klara av – koppelträning, ligg, sitt, stå, stanna kvar, inkallning och förbudsträning. Vi bygger på med störningar och försvårar övningarna genom att bland annat kräva mer stadga, det vill säga att hunden till exempel kan sitta kvar på en bestämd plats en längre stund. Vi anpassar övningarna individuellt efter ekipagens olika nivåer. Du och din hund behöver inte ha gått någon kurs tidigare för att kunna vara med på vardagslydnaden.

 

Den här kursen hålls inomhus i Gute Hundcenters fina lokaler.

 

Under lektionerna varvar vi övningar med praktik och pratar bland annat om: inlärning, friskvård, hundars kroppsspråk och om vikten av aktivering. Första lektionen får deltagarna Kompis! teorihäfte som vi utgår från.

 

5 gånger 60 minuter
1100 kr
Anmälan till: anna@arkiv.kompishundtraning.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *