19/5 Valpkurs (FULL)

valpkurs Gotland, kompis positiv hundträning, Anna Amnéus

Valpkurs på Gotland! På valpkursen lägger vi fokus på att skapa en god kontakt och relation med valpen. Vi lägger basen för vidare träning genom att öva viktiga grunder.

Målet med kursen är att valp och förare stärker sin relation, samt att valpen lär sig grundläggande färdigheter som är bra i vardagen. Det handlar bland annat om att lära sig att ta kontakt med sin förare, att kunna vara lugn i krävande situationer och att gå fint i koppel. Vi jobbar också med att undersöka och utveckla sättet vi belönar valpen på.

Start tisdagen 19 maj klockan 18:00-19:00, 5 tillfällen á 60 minuter, 1 100 kr ink moms, Bäl 2 mil nordost om Visby.

Vi ses fem tisdagar men kursen har uppehåll vecka 23 (2/6), sista kursdatum är alltså 23/6. Kursen är en ur och skurverksamhet och vi ses ute oavsett väder.

Förkunskaper: inga

Anmäl dig genom att maila anna@arkiv.kompishundtraning.se

 

 

KURSVILLKOR

Anmälan är bindande. Det betyder att du är skyldig att betala för hela kursen om du avanmäler dig senare än 10 dagar innan kursstart. Avanmäler du dig innan detta betalar du anmälningsavgiften om 500 kronor.

Löptikar kan förekomma på kursen.

Om du inte har möjlighet att komma på ett eller ett par kurstillfällen har Kompis! Positiv hundträning tyvärr inte möjlighet att ersätta dig för detta.

Privatlektionerna måste utnyttjas inom tre månader från det att kursavgiften är betald

En hund får ha med sig flera familjemedlemmar, det är bara bra om alla har samma bild av träningen.

För att få gå kurs här måste din hund vara vaccinerad för parvo, valpsjuka, HCC samt kennelhosta. Den måste vara fri från smittsamma sjukdomar.

Strikt hundägaransvar enligt lag gäller naturligtvis alltid på mina kurser. Kompis! Positiv hundträning tar inte ekonomiskt ansvar vid hund- eller personskada.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *