En rastlös Gaia och en söndagstrött matte

Gaia har gått in i en, för att vara Gaia, överaktiv period som förmodligen grundar sig i att hon löper. Jag brukar få locka och pocka på jycken för att få med henne ut, men nu vill hon hitta på saker hela tiden. Det är visserligen väldigt trevligt (det var liksom så jag trodde att hundar var innan jag fick henne) men mycket ovant. Idag har vi gått en timma i skogen och varit på lydnadskurs i två timmar, men detta förslår icke. Efter en kort powernap står hon nu och stirrar på mig och skäller uppmanande ett ”kom igen vi hittar påååå något”. (Det kan hon glömma – j a g är supertrött i alla fall!).

Eftermiddagens kurs hölls av en ”paralellklasskompis” till mig. Hon började instruktörsutbildningen något år tidigare och håller sina kurser i vardagslydnad nu. Jättekul att gå och se hur andra tänker kring upplägg och struktur av kursen, få input och miljöträna Gaia som just nu har en väldigt samarbetsvillig period och lyssnar så väldigt fint på allt. Jag kommer börja hålla mina egna kurser i november-januari och är lite orolig för vädrets makter. Kommer någon vilja gå mina kurser om det är minusgrader och snö? Börjar bli lite pirrig inför det hela!

3 reaktioner på ”En rastlös Gaia och en söndagstrött matte”

  1. Nämen titta där är ju vi (Rottis Freja m matte) Freja var riktigt billig o villig de sista 2 ggr på denna kurs som löptik ;) Du får gärna höra av dig m kurs vi är nog på, man blir aldrig fullärd. Ser dina bilder från Tyresta :) Vi bodde ett stenkast därifrån innan vi flyttade hit.

    Fint reportage i tidningen idag, hälsa Gaia

  2. Nämen titta där är ju vi (Rottis Freja m matte) Freja var riktigt billig o villig de sista 2 ggr på denna kurs som löptik ;) Du får gärna höra av dig m kurs vi är nog på, man blir aldrig fullärd. Ser dina bilder från Tyresta :) Vi bodde ett stenkast därifrån innan vi flyttade hit.

    Fint reportage i tidningen idag, hälsa Gaia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *