Fokus på valpkurser från och med maj

bannerbild_valpkurser allmänt

Åh vad jag älskar valpar! Få saker gör mig så genuint pirr-under-nyckelbenen-glad som odimensionerade bäbishundar. Jag hade vintervalp men det är förstås än vanligare att skaffa valp på våren och sommaren. Därför kommer Kompis! kursfokus att ligga på just valpkurser under den här perioden och självklart kommer det att vara fantastiskt väder eftersom vi är utomhus.

 

Jag kommer att lansera ett nytt kurskoncept. Utöver den vanliga valpkursen (5 x 60 min) kommer kursen ”Supervalp” (7 x 75 min) att finnas tillgänglig. Den är en sammanslagning av valpkursen och kursen i vardagslydnad och när du har gått den kan du direkt hoppa på kursen ”vardagslydnad fortsättning.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *