Grått vatten och försäkringsbolagsirritation

(Slå den ordsammansättningen, om ni kan!)

Jaha den där sommaren verkar ju vara himla svårflörtad, men idag åkte vi till Ågesta och efter en hel del tvekande (hon föredrar sandstrand och inte att hoppa i från klippor) plumsade Gaia i vattnet och simmade runt i små cirklar. Jag satt på klippan och slog efter mygg och var allmänt badkrukig.

Försökte också att smälta irritationen mot Agria. Jag betalar 714 kronor/månaden för Gaias försäkring som inte täcker något av det hon faktiskt har problem med, men tydligen går det inte att avbryta försäkringen eller att teckna sig för en annan typ av premie – förrän i april som är min ”intäkningsmånad” (eller något liknande hitte-på-ord). Pratade med två handläggare men båda var eniga om att det är detta, uppriktigt sagt rätt hutlösa, pris som jag får hosta upp de kommande tio månaderna.

Det är hopplöst svårt att välja försäkringsbolag för de är snarlika varandra och tittar man runt i olika forum finns det alltifrån fanatiskt nöjda kunder till rättshaverister. Det verkar handla om tur i vissa fall. I mitt fall otur.

Hursomhelst hade vi en fin eftermiddag där i Farsta och nu har Gaia somnat i soffan med nosen tryckt mot mitt lår.

20140630-220254-79374926.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *