Klickerkurs ”Trick for treat” 11 oktober (FULL)

labrador, hundkurs Gotland, klickerträning, kompis positiv hundträning

Aktiveringskurs: ”Trick for treat”

Under den här kursen får du lära dig principerna för klickerträning genom att du och din hund skapar ett par olika trick. Förutom att ni får imponerande partytrick att visa upp och en rolig stund tillsammans, underlättar klickerträningen ert samarbete och kommunikation framöver.

Klickerträning är en metod som bygger på att vi lär hunden att frivilligt erbjuda beteenden. Med hjälp av klickern kan vi markera exakt när hunden gör rätt. Vi korrigerar inte fel utan sänker istället våra krav om det blir för svårt. Det gör att vi får hundar som gillar att träna, älskar att ta kontakt med sin människa och får lätt att lära sig.

Klickerträning är helt fantastiskt. Det är den perfekta bron över spårkbarriärer mellan oss och vår kompis. Den kan faktiskt användas av och för människor också, men då kallas det “tag teach.”

Kursen är 4 x 60 minuter och hålls hemma hos mig i Bäl med start klockan 18, den kostar 1100 kr. Teoridelarna är inomhus och tränar gör vi på min upplysta träningsplan. Du får en klicker av mig den första lektionen och jag mailar ett teorihäfte som du läser innan vi ses.

Vi anpassar nivån individuellt och du väljer själv vilka trick du vill jobba med, till exempel att du lär hunden:
Snurra runt
Hoppa genom en rockring
Städa undan leksaker i en korg
Bära en korg
Ta av dig en strumpa
Backa
Gå slalom mellan dina ben

Anmäl dig genom att maila namn, adress och mobilnummer till anna@arkiv.kompishundtraning.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *