Kursdatum släpps vecka 37

rottweiler, chess, outdoor chess, hundträning, hundkurs Gotland

September är lite som maj. Jag vill hinna njuta så mycket och inte gå miste om en enda väderskiftning, missa utvecklingen av ett enda löv eller förlora möjligheten att djupandas klar luft på en enda långpromenad.  September gör mig full av energi – och tydligen er också för det är ett himla tryck på kurser just nu. Och när passar det egentligen bättre att passa på att fördjupa sina kunskaper och tanka energi inför mörkerhösten, den när man helst tränar hund i vardagsrummet och önskar att man kunde gå långpromenad inomhus.

Vecka 37 släpper jag datum för kurser i vardagslydnad och klickerkursen ”Trick for treat” – som vanligt hör jag av mig till dem som står på intresse-/reservlistan först men håll utkik här och var beredd att tinga din egen plats!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *