Min kompetensutveckling 2019

Kompis! positiv hundträning, hundkurs Gotland, hundtränare Gotland, hundträning Gotland

För att utvecklas som hundtränare och vara uppdaterad på mitt område kompetensutvecklar jag mig löpande. Tävlandet i sig fungerar som en fördjupning såklart, men jag går också kurser för instruktörer jag själv ser upp till och inspireras av. På så sätt får jag nya idéer också till de kurser jag själv håller – jag vill ju överaska mina elever med roliga, enkla övningar som ger bra resultat. I år har det blivit många onlinekurser eftersom vi bor som vi bor här på ön. Även på onlinekurser finns bra möjlighet till direkt feedback eftersom jag filmar det jag tränar och blir coachad utifrån detta. Jag har nördat ner mig mycket i de sporter vi primärt tävlar i och det avspeglar sig såklart i valet av kurser:

  • Programbygge i Heelwork to Music (för landslagsmedlemmarna Märta Andersson och Moa Waern) (Online)
  • Heelwork to Music/Freestylefördjupning (för Pernilla Pöikiöniemi, SM-deltagare i HtM bland annat) två och en halv dagars läger i Karlskoga
  • Stärk ert positionsarbete (för Pernilla Pöikiöniemi) Online
  • Parkeringsträning (för Helene Widfeldt på Hundunik) Online
  • Fullt fokus (för landslagsmedlemmen i HtM, SM-vinnare i rally bland annat – Nina Steinbach) Online
  • Privatträning för världsmästaren i Lydnad, Michelle Holmlund

 

Nästa år hoppas jag kunna åka på ett fysiskt läger med Hilja och så kommer det förmodligen bli en onlinekurs eller två. Att ta privatlektioner för skickliga instruktörer som kommer hit är såklart också givet – och en riktigt grym person kommer faktiskt till Kompis! så håll utkik här och på FB för att kunna boka egen tid någon gång under första kvartalet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *