Mitten på sommaren alltså

Så går en midsommarhelg från vårt liv och kommer aldrig åter. Den här blev episkt bra. Min bästa kompis och jag var inte så sugna på något särskilt firande så vi bestämde att bara hänga hemma i Årsta. Vi hade inte räknat med att affärerna inte är öppna ”som vanligt” när det är midsommar. Så istället för en god hemlagad middag gjord på nödvändiga råvaror från Ica/motsvarande fick vi vända oss till vad södra Stockholm hade att erbjuda en högtidsdag som denna: pizzerior och SevenEleven. Vi delade systerligt pizza och chips med Gaia. På kvällen fick Gaia springa i löplina i parken och söka pipgris och tennisboll. Och igår gick vi långpromenad och låg i en hund-människo-hög i soffan och kollade Sex and The City.

Idag har vi försökt uppbåda entusiasm för att komma in i andra andningen när det gäller vårt lilla trick ”pinsamt”, Gaia och jag. Tricket är klassikern där hunden ska lägga tassen över nosen som om den skäms, men jag tycker ”skäms” är ett så negativt ord och att lägga in ”face palm” som kommando känns hopplöst. Alltså är tanken att Gaia på ”pinsamt” ska göra det där tricket. Det går långsamt framåt. Långsamt.

Hoppas att ni också har haft en finfin helg och kanske till och med börjar en efterlängtad semester imorgon. Det här är sista jobbveckan innan mina tre lediga veckor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *