Motsatsen till söndagsångest

Körde från Kopparberg hem till Årsta utan avlösning – det var premiär för mig,  så här snart två månader sedan jag tog körkort. Så underbart det var att vakna i ett torp, bara öppna dörren och låta hundarna springa till skogs. Det var en sådan harmoni verkligen. Jag som aldrig förstått vuxna människor som är mörkrädda måste motvilligt erkänna att det var lite olustigt att vandra ner till dasset i mörkret, tur jag hade Gaia med mig, hon stod troget på vakt utanför. Imorse åkte vi till Finngruvan, hittade ett ödetorp och tittade på Gaia som tog initiativ till att leka jage med Texas. Frös om fötterna (sneakers förslog liksom inte när gräset just tinats från frosten) och var sådär lycklig som man blir av att umgås med sådana man tycker om i dovt gult höstljus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *