Snart i skolbänken

Idag fick jag bekräftelse på att jag är antagen till hundinstruktörsutbildningen samt litteraturlistan till densamma. Är så himla peppad! Ett par av böckerna har jag redan läst och resten ska jag snart börja införskaffa. Skön tisdagsstart.

Denna lilla goding som jag hittade på biblioteket står dock inte i litteraturlistan…

4 reaktioner på ”Snart i skolbänken”

 1. Hej, och tack för din kommentar!
  Stort grtattis, till att du blev antagen till utbildningen. Så himla kul!!!
  Har suttit och läst lite här……..bl.a alla ”varningar” innan du skaffade hund. Förstår precis vad du menar, med attdu istället undrar varför du inte gjorde det tidigare. Det ger så mycket.
  Hon är verkligen jättefin, din Gaia. Hur gammal är hon?
  Ha det gott, vi ses igen :-)
  Susanne

  1. Ja, det är dumt att ta andras sanningar för sin egen… Om någon t.ex sade till mig att de skulle skaffa segelbåt, så skulle jag ha ungefär hundra invändningar – för att jag själv tycker att det verkar skittråkigt. Men det betyder ju inte att det är fel för den personen :)

   Tackar! Hon fyller fem i vår! De flesta brukar tro att hon är betydligt yngre för hon blir så glad och uppspelt när hon träffar folk :) Ha en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *