Sommarkurserna är fulla

kompis positiv hundträning, Anna Amnéus, hundkurs Gotland, rottweiler, kelpie, Anna Amnéus

Terminens sista kurser drar igång 18 juni och alla är fullproppade med vetgiriga elever av två- och fyrbent sort. Jättekul tycker jag såklart! Jag drar som vanligt igång höstterminen i slutet av augusti och återkommer med datum här på hemsidan. Vi börjar med en valpkurs och en vardagslydnad tänker jag! Fram till vecka 29 har jag möjlighet att ta emot ett par privata ekipage.

Följ gärna @valpjournalen på Instagram för härliga vovvsbilder och tankar om hundträning i allmänhet och valpträning i synnerhet.

Våra sommarplaner är rätt lugna. Uni och jag debuterar i avancerad klass i rallyn här på hemmaplan i juli och i augusti drar vi på HtM-tävling och rally på fastlandet. Då tänkte jag faktiskt starta Hilja också och se hur hon tar den lite knasiga, påfrestande och spännande situation som är en tävling. Jag kommer också fortsätta jobba med marknadsföringen av min bok ”Valpjournalen” och Erik och jag planerar att filma något litet om Kompis! också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *