Stationsträning – en aktiveringskurs med start 12/3

Kompis! positiv hundträning, hundkurs Gotland, hundtränare Gotland, hundträning Gotland, Anna Amnéus

Det här är kursen för dig som vill ha en kul kväll med din hund! Vi jobbar vid olika stationer som har teman som: fokus, fys, trick och berikning och avslutar med ett gemensamt, lekfullt gruppmoment och nedvarvning. Hunden får jobba med både kropp och knopp och som bonus stärker ni er relation och ert samarbete. Förhoppningsvis får du många nya idéer kring hur du på ett enkelt och kravlöst sätt kan aktivera din hund hemma. Den här kursen får du inga läxor utan vi njuter av nuet och av att ha investerat i kvalitetstid tillsammans med vår hund. 

Förkunskaper:
Det är bra om din hund har gått någon form av kurs tidigare – det här är inte en grundkurs utan en kurs där du aktiverar hunden. Din hund behöver också vara bekväm med att vara i en lite busig miljö där det händer mycket (eftersom alla jobbar samtidigt – men med olika saker).

 

Start torsdag 12/3 klockan 19:15-20:15, 4 tillfällen á 60 minuter, 1 100 kr ink moms, Bäl 2 mil nordost om Visby

Vi ses fyra torsdagar i rad och kursen avslutas alltså den 2/4.

Det här är en ur-och-skur-kurs där vi är utomhus oavsett väderlek (jag har strålkastare) så ta hänsyn till hur din hund klarar ev kyla/snö.

Anmäl dig genom att maila anna@arkiv.kompishundtraning.se

 

 

KURSVILLKOR

Anmälan är bindande. Det betyder att du är skyldig att betala för hela kursen om du avanmäler dig senare än 10 dagar innan kursstart. Avanmäler du dig innan detta betalar du anmälningsavgiften om 500 kronor.

Löptikar kan förekomma på kursen.

Om du inte har möjlighet att komma på ett eller ett par kurstillfällen har Kompis! Positiv hundträning tyvärr inte möjlighet att ersätta dig för detta.

Privatlektionerna måste utnyttjas inom tre månader från det att kursavgiften är betald

En hund får ha med sig flera familjemedlemmar, det är bara bra om alla har samma bild av träningen.

För att få gå kurs här måste din hund vara vaccinerad för parvo, valpsjuka, HCC samt kennelhosta. Den måste vara fri från smittsamma sjukdomar.

Strikt hundägaransvar enligt lag gäller naturligtvis alltid på mina kurser. Kompis! Positiv hundträning tar inte ekonomiskt ansvar vid hund- eller personskada.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *