Valpintensiven vecka 27 (kvällstid) FULL

Kompis! positiv hundträning, hundkurs Gotland, hundtränare Gotland, hundträning Gotland, Anna Amnéus

Valpkurs på Gotland – tre lektioner på en vecka! I sommar lanserar jag ett nytt koncept som jag hoppas att ni kommer tycka är spännande, nämligen ”Valpintensiven.” Under en vecka ses vi tre lektioner och ni får med er viktig kunskap kring hur vi lär valpen att förstå oss, belöningsutveckling, följsamhet, inkallning och såklart diskussioner om allt som rör den sockersöta (och bitvis – hehe – utmanande) valptiden. Eftersom vi ses under en intensiv period är det mest du som kommer att lära dig saker, sedan har du hela sommaren på dig att tillämpa övningarna med din valp. Du får en sammanställning och steg-för-steg-guide för alla övningar vi gör och såklart även mitt teoriehäfte. Självklart kommer du också att kunna köpa min bok Valpjournalen – en fyll i bok för dig med valp till specialpris.

Mina vanliga kurser där lektionerna är utspridda under en femveckorsperiod håller ett ganska högt tempo på lektionerna. Under Valpintensiven kommer vi ha en paus i halvlek varje lektion och vara noga med att inte överanstränga våra nya familjemedlemmar.

Jag håller kursen i Bäl (som ligger mellan Visby och Slite), vi är max 6 valpar och utomhus. Varje valp får ha med sig fler än en familjemedlem om ni önskar det (för att ni ska få ut så mycket som möjligt tycker jag det är bäst om åtminstone en av er är med alla tillfällen).

 

DATUM OCH TID

Måndag 29/6 klockan 18:00-20:00

Onsdag 1/7 klockan 18:00-20:00

Fredag 3/7 klockan 18:00-20:00

 

KOSTNAD

1100 kr ink moms

 

ANMÄLAN

Vill du gå kursen? I så fall mailar du anna@arkiv.kompishundtraning.se och uppger samtidigt din adress (så kommer faktura och kallelse med mailen). Givetvis kan du maila mig för att ställa frågor om kursen. Läs mina kursvillkor samt info om GDPR längst ner här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *