Valpkurs start 4/11 (FULL)

Kompis! positiv hundträning, hundkurs Gotland, hundtränare Gotland, hundträning Gotland, Anna Amnéus

Valpkurs på Gotland! På valpkursen lägger vi fokus på att skapa en god kontakt och relation med valpen. Vi lägger basen för vidare träning genom att öva viktiga grunder.

Målet med kursen är att valp och förare stärker sin relation, samt att valpen lär sig grundläggande färdigheter som är bra i vardagen. Det handlar bland annat om att lära sig att ta kontakt med sin förare, att kunna vara lugn i krävande situationer och att gå fint i koppel. Vi jobbar också med att undersöka och utveckla sättet vi belönar valpen på.

Start onsdagen 4/11 klockan 18:00-19:00
5 tillfällen á 60 minuter
1 250 kr ink moms
Kursen hålls i Bäl, 20 minuter nordost om Visby.

Kursen är en ur och skurverksamhet och vi ses ute oavsett väder.

Förkunskaper: inga

 

ANMÄLAN

Vill du gå kursen? I så fall mailar du anna@arkiv.kompishundtraning.se och uppger samtidigt din adress (så kommer faktura och kallelse med mailen). Anmälan är bindande men givetvis kan du maila mig för att ställa frågor om kursen. Läs mina kursvillkor samt info om GDPR längst ner här.

 

ATT VÄLJA KOMPIS!

Hundträning är väldigt mycket av ett hantverk. Jag håller i snitt femton kurser per termin och utöver det har jag en stor mängd privatelever. Under mina verksamma år har jag alltså fått vara med och coacha hundratals hundar. Det i sig har gett mig otroligt många erfarenheter och inspirerat till att hitta nya lösningar för de olika individer jag stött på – alla mina elever bidrar till att jag utvecklas!

Att tävla med mina hundar är bland det roligast jag vet och fungerar dessutom som en klockren fortbildning. Jag erbjuder bara sportkurser i de sporter där jag själv meriterat hundar, det tycker jag är viktigt för trovärdighet och erfarenhet. Utöver tävlandet kompetensutvecklar jag mig regelbundet genom att själv gå kurser och utbildningar. Hösten 2020 har jag också det väldigt roliga uppdraget att få undervisa i temat hundsport på Lövsta naturbruksgymnasium.

Tack för att ni väljer Kompis!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *