Vård av matte

Kände mig inte helt kry idag och bestämde mig för att stanna hemma från jobbet. Kolla på ”Rome” och lyssna på Les Miserables i sängen. Gaia var nöjd med upplägget. Gick in hundra procent för vård av sjuk matte.

Och kräktes sedan lite omotiverat på sin filt.

Den sortens måndag liksom.

7 reaktioner på ”Vård av matte”

 1. Du har en väldigt snygg layout på din sida, får man fråga hur du fick till den där instagram länken? det skulle jag med vilja ha på min blogg. Snyggt med bilden och allt. Sedan blev jag också nyfiken hur de har fixat till muspekaren. Bara av ren nyfikenhet :)

 2. Vad glad jag blir! tack tack tack :)

  Har blogspot och kan bara den, vilken portal använder du?

  Jag har gjort instagramlänken som en bild i photoshop och sedan lagt till den som gadget i layouten. Där har jag också valt att länka till instagramsidan.

  Muspekaren är enkel, men man kan bli lite avskräckt av instruktionerna… Först måste man googla typ ”lägg till muspekare i bloggen”, då kommer det upp bra sidor som förklarar hur du gör, men det går typ till så här: googla ”download free cursor”, då kommer du t.ex hit: http://www.cursors-4u.com/ klicka runt och välj någon gullig muspekare. Klicka på bilden – då får du upp en kod för just den pekaren. Klistra in koden i en ny gadget för HTML-kodning i layouten! Som sagt, det är inte alls så svårt som jag får det att låta! Lycka till :)

 3. Tack för svaret! Jag har också blogspot :-) förstod nästan att du hade gjort en bild och lagt den som gadget när jag började tänka. Muspekaren var inte heller speciellt invecklat. Spelar det någon roll om man lägger koden som en gadget till höger eller måste man lägga den längst ner.

  1. Koden för muspekaren måste man lägga på exakt rätt ställe i html-kodningen, sök på rätt ställe (finns i de där betydligt bättre beskrivningarna…). Alltså inte som gadget! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *