VLOGG: en vanlig hundföretagarvecka

hundföretagare, vlogg, jobba med hund, hund som yrke, hund som jobb

Jag driver Kompis! Positiv hundträning på ungefär en tredjedel av min tid och resten av tiden jobbar jag som kommunikationskonsult i mitt eget bolag Vilda Östern Kommunikation AB. Mina båda yrken hänger ihop väldigt väl, när allt kommer omkring handlar ju hundträning om att lista ut hur jag får hunden att tänka, känna och göra det jag vill. Jag älskar verkligen livet som egenföretagare där fritid, passion och jobb utgör ett nät som omsluter vardagen och ger mig energi och driv. I den här vloggen har jag sammanställt hur en helt vanlig vecka som hundföretagare kan se ut för mig – hoppas att ni vill hänga med!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *