Köttbulletjuven

Idag är det hundmöteskurs igen! Det kräver ordentliga belöningar till Gaia. Köttbullarna låg på köksbänken för att tina. Ögonblicket var kort men obevakat. Rottweilern lång och snabb.

Köttbullarna är uppätna nu.

6 reaktioner på ”Köttbulletjuven”

    1. Det gick bra – på kursen – i väntan på att pendeltåget skulle ta oss hem blev det dock två nya utfall… Men i det stora hela tycker jag ändå att vi går framåt. Får väl bara acceptera att det inte finns någon quick fix utan att det får ta tid helt enkelt. När började du märka resultat?

    2. Va kul att det går bra på kursen! Vi gick kursen i våras och fick jättesnabba resultat.. Gick från utfall mot ALLA hundar oavsett avstånd, kön osv till att kunna möta vilken hund som helst på tom cykelväg. I höstas fick vi tyvärr ett rejält bakslag..Vet inte om vi gått för snabbt fram eller om de hänt ngt på dagis som de inte berättat, vi har funderat mkt på det och det var verkligen jättejobbigt. Han började göra utfall mot i stort sett alla hundar igen så det kändes så hjärtskärande. Vi backade i träningen igen och har sedan i höstas gått mycket långsammare fram. Denhär gången har de tagit mycket längre tid innan vi sett resultat men det går framåt! Nu kan vi möta nästan vad som helst på en vanlig ”villaväg” och även ibland på närmre avstånd, typ cykelvägsavstånd. Det som jag tycker är svårast att hantera är min egna besvikelse när utfallen kommer, men jag gör allt jag kan för att inte visa det för honom och inte göra det till en big deal. Skulle kunna skriva en hel uppsats om detta.. :P Det kommer gå framåt med tålamod och en positiv inställning, det är jag övertygad om! :)

    3. Ja, vi har också bakslag emellanåt. Håller med om att det handlar jättemycket om att koncentrera sig på att hantera dessa – och inte hamna i negativa tankemönster. Blir nog ett inlägg om detta snart :) kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *