Min tre-i-topp

Idag börjar tre heldagar på instruktörsutbildningen och temat är hundraser. Enligt ryktet brukar man på söndagskvällen vilja ha en hund av en ras man tidigare knappt kände till och uppleva ett trängande behov av att flytta till något större för att få plats med alla hundar som man under helgen insett att man ”behöver”. Därför tänkte jag nu skriva ner de hundraser jag funderar kring, för att ha något att jämföra med på söndag. 

Nästa hund tänker jag mig är en rottis, även om jag är väldigt nyfiken på vit herdehund och vissa dagar nästan lutar mer åt en sådan. Min gamla käpphäst (käppund?) salukin är fortfarande en av de hundar jag gärna skulle vilja ha i en lite mer avlägsen framtid. 
Ser väldigt mycket fram emot den här helgen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *