Glad efter en lyckad instruktörshelg

Vilken helg! 21 timmar hundnörderi på tre dygn, det är inte illa hörrni. Som den ensamstående rottweilermorsa jag är hade jag inte lyckats få hundvakt, så Gaia var med under lördag och söndag och var hur duktig som helst. Sista timman blev lite långtråkig men annars smaskade hon märgben och blev kliad på magen och verkade i alla fall inte fullkomligt utled på tillvaron.

Det roliga var att jag faktiskt inte ändrade mig angående vilken hundras jag vill ha. Det om något är ju ett tecken på att jag valt rätt. Jag vill fortfarande att min andra hund ska vara en rottis (kanske, dubbelkanske, en vit herdehund) och vill fortfarande någon gång i framtiden ha en saluki. Det finns så många intressanta hundar men nej, det här är de raser jag vill jobba med. En enda bubblare dök upp. Om jag skulle ”vara tvungen” att ta något helt annat, då kanske det faktiskt skulle bli en Field Spaniel, de verkar roliga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *