Naivt

Gaia såg ut att ha tråkigt så jag tänkte göra lite sökövningar inomhus. Hade dock glömt att tina köttbullar men tänkte att en fryst sådan, den skulle hon ju kunna ha och gnaga på en stund!

Briljant idé. Verkligen.

Den frysta lilla klumpen krossades i två bett och sen stod vovven där och tittade på mig med sina, för ändamålet särskilt stora, bruna ögon.

”Gnaga på en stund”. Vem försökte jag lura…

8 reaktioner på ”Naivt”

 1. Haha! Dessa blickar dom ger..
  Köpte dentastix till Liam en gång, det skulle ju vara så bra och hjälpa till att ta bort tandsten.. Två tugg, sen var den borta. :)

  1. Haha, jag vet. Det är verkligen hopplöst. Ibland får hon mig att tänka på det där stenkrossarmonstret i Den oändliga historien… :)

 2. Förresten! Har löst problemet med att kommentera från Ipaden. Det funkar om jag kör med Opera som webbläsare, så ifall någon annan har samma problem kan du tipsa om det! :)

  1. Så sant som det är sagt!

   Hon heter Vom Schloss Hexenthal i efternamn och vad jag förstår är hon importerad. Har googlat det en del och inte hittat några släktingar i Sverige om jag förstått saken rätt. Har hört att hon ser ”kontinental” ut liksom, många som frågar om hon har belgiska eller tyska gener :)

  1. Hur går det till liksom! Har läst så himla många tips om att man kan ge frusna godbitar till hundar på sommaren, som ”isglass”, kan inte riktigt se målgruppen framför mig…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *