Planerade kurser hösten 2016

planerade kurser ht 16

Nu är jag mitt uppe i vårterminens sista kurser: en valpkurs och så Kompis Hundskola för barn. Det har varit en väldigt rolig termin med många kurser:

2 valpkurser

4 vardagslydnadskurser

2 vardagslydnad fortsättningskurser

1 hundskola för barn

Jag har flera nya koncept jag vill testa i höst, men datum är inte satta ännu. Håll utkik här eller på Facebook. Störst fokus kommer förstås att vara på valpkurser i början av terminen och vardagslydnadskurser lite senare. Jag hoppas också kunna ge en av dessa som en renodlad klickerkurs. Men innan det blir det sommaruppehåll för Kompis! Jag finns självklart på mail och Facebook.

2 reaktioner på ”Planerade kurser hösten 2016”

  1. Matti vuorinen

    Hej. Idag 15 juni 2016. På lördag får vi hem vår Bordercollievalp. Jag/vi skulle vilja gå en valpkurs eller grundkurs snart. Har du/ni något på gång?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *