Tack för ett lyckat 4-års kalas

kompis positiv hundträning, hundkurs gotland, Anna Amnéus

Wow, jag blev helt överväldigad av alla härliga besökare som kom hem till mig, Erik och hundarna den 20 januari för att fira att Kompis! fyllde fyra år. Parkeringen vid kyrkan blev full – och trädgården var proppad med människor och hundar som gjorde mitt upplevelsebingo, testade på olika utmaningar som att gå cavaletti över en stege, prövade lyckan i apporteringsbingot och lät sig porträtteras av Erik i vår lilla studio i gästhuset. Jag träffade massor av nya människor och hundar och hade verkligen en SÅ trevlig dag i snö och sol. Hilja fick mingla lite också och sov gott hela eftermiddagen sedan. Tack också för fina presenter och varma ord – nu planerar jag redan för att ha ett liknande event till sommaren!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *