Toddlers, tiaras och en rottweilermorsa

Idag ska vi åka en bra bit söder om ”söder-om-söder” där vi bor för en modellfotografering. Gaia ska fotas av riktig fotograf som efterlyste modeller via Hundläroverket. Ska bli superkul inte bara för att jag kommer att få papperskopior som tack utan också för att jag hoppas kunna spana in lite knep som fotografen gör.

Fast just nu måste jag erkänna att jag känner mig en liten, liten smula som någon av de gräsliga mammorna i det hårresande programmet ”Toddlers and tiaras”…

3 reaktioner på ”Toddlers, tiaras och en rottweilermorsa”

    1. Det är bara fotografen som har rättigheterna till dem (du vet hur det är) men jag kan iaf framkalla dem till mig själv :) Ja roligt – men svååårt! Det är lätt att komma undan med att djuret är gulligt, utan att själva bilden är så himla bra liksom…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *