Vänner och grustag

Andra delen av min fritid, den jag inte ägnar åt Gaia, tränar jag thaiboxning. Igår var det match som jag tyvärr förlorade på teknisk knock out. Veckan fram till igår har jag varit mest koncentrerad på mig och mitt, vi har gått långpromenader och tränat lite lydnad Gaia och jag, men jag har mest haft min egen tävling i huvudet. Därför var det skönt idag att dra ut i skogen. Vi mötte upp min kurskompis Isabell och hennes Texas och de visade oss ett helt underbart grustag i Tullinge där vovvarna kunde busa runt och leka. Det blev en lång dusch för Gaia sedan och nu sover hon tungt sedan flera timmar. Jag blir så glad varje gång det klickar mellan Gaia och en annan hund. För första gången någonsin lade hon sig på rygg och lät Texas bita henne i ansiktet. De var alldeles tysta. En väldigt harmonisk söndag, för oss båda.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *