Vi gillar Stockholms Djurklinik

Det har blivit en del besök hos Stockholms Djurklinik. Gaia har gått där innan och det är nära mitt jobb, så vi har fortsatt gå dit och klippt klor, röntgat höfter, tagit blodprover och lite annat.

De har alltid haft ett så fantastiskt bemötande!

Mina veterinärerfarenheter är begränsade, när jag var tonåring var kaniner ett stort intresse och jag var med en av dem till veterinären en gång. Minns att sköterskan tog ut ”Faxen” ur buren och sade ”vilken fin katt”. Det var ju förstås bara en felsägning men jag blev ändå något traumatiserad…

På Stockholms Djurklinik känns det verkligen att de alltid har hunden i första rummet, men de är också så himla gulliga och omtänksamma mot mig som matte. Har varit på ett annat ställe med Gaia och där var det mycket mer sjukhuskänsla och inte alls den där känslan av ombonad trygghet. Jag kände mig till och med en smula misstänkliggjord, som om jag inte ville min hunds bästa, när jag gjorde klart att jag helt enkelt inte hade råd med en dyr specialbehandling.

Men idag överträffade de ändå sig själva. Skulle ringa och boka tid för kloklipp och veterinären som svarade sade ”det är Anna och Gaia va, jag tycker jag känner igen rösten!” Och SÅ ofta är vi faktiskt inte där. Snacka om familjär stämning.

Kommer ju liksom aldrig att vilja byta djurklinik.

3 reaktioner på ”Vi gillar Stockholms Djurklinik”

  1. Har man väl hittat en vet så fortsäter man ju såklart där ;) Tyvärr finns det för många tycker jag som man besöker en gång sen är det bra med den saken..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *