Början på slutet för höstterminen

rottweiler, kompis hundträning, hundkurser gotland

9 november är början på slutet för Kompis! hösttermin – då kör jag igång årets sista valpkurs och vardagslydnad. Tack för fantastisk respons på mina kurser! Jag kommer att återkomma till alla som vill ha kursplats i januari under kommande vecka, därefter annonserar jag de platser som finns kvar här på sidan.

I helgen ska jag och Uni vara på helgkurs i tävlingslydnad. Det blir intensiva dagar där jag tänker tanka så mycket kunskap och energi det bara går. Vi har två officiella tävlingar kvar i år och sedan är det fullt fokus på tävlingssäsongen 2018. Jag blir helt matt när jag sitter och bläddrar i kalendern för att planera – veckorna går så ruskigt fort. Och jag som mest vill sitta bland lönnlöven och konservera precis varenda ögonblick i hjärtats bästa skafferi.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *