Spaning slutförd

Äntligen har ljuset kommit. Jag har aldrig klagat på vädret, men denna första vinter med hund har nästan tagit knäcken på mig. Jag har liksom behövt konfronteras med snön och mörkret och halkan och vinden på ett helt annat sätt än tidigare.

Men idag var alltså en vacker dag. Vi gick ner till Årstaviken och tittade på ett fartyg som tuffade förbi i den brutna isen. Gaia slet i ett träd som vanligt. Det var frost i grenarna.

Strax innan nio var vi hemma igen och då ringde telefonen. Rösten i andra änden erbjöd mig ett nytt jobb som jag tackade ja till direkt. På torsdag gör jag min sista dag på min nuvarande arbetsplats och den här tjänsten tillträder jag i slutet av april. Galet lång tid med andra ord som jag kan lägga på egen och på Gaias träning. Helt fantastiskt. Jag har varit sådär glad att jag inte vetat var jag ska göra av mig. Svävar på moln och vill inte komma ner på länge än.

Det måste vara något med ljuset.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *